Ovidiu Mureșanu

Ovidiu Mureșanu e un digital gentleman, fiind unul dintre primii creatori de conținut online din lifestyle-ul masculin românesc. Călător pasionat și mereu fascinat de lumea modei, Ovidiu este posesor al unui stil personal foarte bine definit, care l-a plasat mereu în topurile celor mai bine îmbrăcați bărbați din România. De altfel, aceste două pasiuni l-au condus spre lansarea blogului său, The Stories of O., în urmă cu mai bine de 7 ani. Iar Ovidiu a demonstrat că reușește să se adapteze ușor la diferite medii, trecând de la blog la Facebook și Instagram, până la TikTok (unde a adunat alături o comunitate puternică), sau la revelația momentului, Clubhouse, unde a fost speaker în nenumărate rooms dedicate social-media.

De altfel, experiența și ușurința cu care se reinventează l-au adus în ultimul an și pe scenele conferințelor VisualFest, Digital Divas, SocialPedia sau No.mad Talks. Ovidiu adoră să împărtășească cu fanii săi modul în care a reușit să își construiască un brand personal dar și un stil atât de distinct, care i-au adus colaborări cu multe branduri internaționale de fashion sau beauty.

Nu în ultimul rând, Ovidiu este și un antreprenor. El are propriul brand de îmbrăcăminte, The Stories of O., cu care care a lansat colecții capsulă cu designeri români cunoscuți, ca Ioana Ciolacu sau Skin Deep, dar și cu TikTok, cu care a realizat în premieră în Europa o colecție, la finalul anului 2020, ce a avut un succes enorm sub hashtag-ul #OKTikTok.