IOANA GRAMA

Ioana Grama a luat contact cu lumea bloggingului în 2013, fiind printre primele persoane care au setat trendul de social media influencers în România.

Blogul ei s-a născut dintr-o joacă și mai mult o dorință de a-i inspira pe cei din jurul ei cu stilul său vestimentar și hobbyurile ei, însă, în timp s-a transformat într-un job făcut din pasiune. Revista BIZ a clasat blogul Ioanei, Rise & Shine, ca fiind în top 30 cele mai influente bloguri de fashion din România.

În anul 2015 a câștigat locul 1 la categoria BEST FASHION BLOG în cadrul Digital Divas și tot locul 1 la categoria BEST INSTAGRAM ACCOUNT, iar în anul 2017, PEOPLE’S CHOICE, premiul de excelență Digital Divas.

În următorii doi ani, Ioana a fost onorată cu alte două premii adresate comunității de fashion din România și anume Best Lifestyle Influencer, ELLE New Media Awards 2018 și locul 1 la categoria Fashion, ELLE New Media Awards 2019.

Creatoare de conținut, antreprenoare și iubitoare de frumos, stilul Ioanei se caracterizează prin simplitate și naturalețe, trăsături care se transpun cu ușurință și în postările din social media. Motto-ul Ioanei este “Impressing people by being myself”, lucru pe care îl face cu pasiune în fiecare zi, reușind astfel să ajungă natural la comunitatea ei construită organic, care în prezent este de peste 360k oameni.