Ileana Badiu

Ileana Badiu este specialist în comunicare cu peste 30 de ani de experiență în industria Marcom, dezvoltând și inițiind în cariera sa numeroase proiecte inovative și creând platforme de evenimente care au făcut istorie în industria BTL.

Cu o inteligență nativă dar și skill-uri de comunicare ieșite din comun, Ileana este unul dintre puținii antreprenori în business care a știut să-și creeze un nume și în spațiul public, dezvoltând astfel și numeroase proiecte de televiziune. Din 2007 alege drumul antreprenoriatului și obține franciza companiei internaționale de comunicare Wunderman, fondând agenția locală Wunderman România, renumită pentru proiectele și evenimentele de amploare pe care le-a realizat de-a lungul timpului. Începând din 2019, Wunderman a fost înglobat de una dintre cele mai de renume agenții de publicitate: Ogilvy România, acest pas fiind unul firesc pentru expansiunea businessului, în prezent, Ileana ocupând o poziție de MD într-unul din cele mai mari grupuri de comunicare din lume.

“Îmi place poziția de leader, însă voi pune întotdeauna umărul la construcția în sine, o să fiu alături de echipa mea, pentru că a înțelege esența oricărui domeniu înseamnă să știi în ce constă munca fiecărui om în parte”. Acesta este credoul pe care Ileana s-a bazat de la începutul carierei sale pentru a construi echipe performante, capabile să gestioneze proiecte de comunicare complexe și mai ales inovatoare în industria de comunicare.

Unul dintre proiectele de suflet dezvoltate este și comunitatea online Super40 by Ileana Badiu, proiect prin intermediul căruia a schimbat perspectiva asupra înaintării în vârstă. Asumarea, jovialitatea și iubirea pentru comunicare au dus-o în mod natural spre o prezență activă în peisajul social mediei, asumându-și cu ușurință orice subiect care dărâmă mituri și tabuuri, dar și de inspirație pentru cei care doresc să aibă o carieră și o imagine de succes.