Carmen Grebenisan

Carmen Grebenișan este blogger și creatoare de conținut extrem de actual, cu o solidă comunitate de followeri care o urmăresc pentru sfaturile, părerile și recomandările ei din modă, beauty și lifestyle. Se face remarcată prin stilul personal și felul transparent în care-și exprimă gândurile și părerile despre viață, experiențe și lucrurile care-i plac.

Carmen nu ține cont de reguli (statistic vorbind), întotdeauna reușește să iasă în evidență și să aibă un stil jucăuș și autentic. A colaborat cu nenumărate branduri de modă internaționale renumite, cum ar fi Tommy Hilfiger, Levi’s, Lee Cooper, H&M etc, devenind o importantă sursă de inspirație în domeniu. Pe lângă colaborările din zona de modă, Carmen a fost nominalizată la numeroase premii din cadrul unor evenimente care promovează stilul și influența online: Digital Divas, Elle New Media, Elle Style Awards etc. În plus, Carmen este una dintre fondatoarele renumitului brand de costume de baie INFSD, primul brand de costume de baie premium din România care propune piese vestimentare cu modele moderne și inovatoare și cu printuri de calitate superioară, special create pentru a complimenta linia corpului.

Deoarece este pasionată de tot ce înseamnă stil, modă, texturi, culori și realizarea unor combinații cât mai diverse, Carmen a decis să-și consolideze și mai mult cunoștințele în domeniu și a participat la o școală de vară la prestigiosul Istituto Marangoni (universitate de modă, design și arte din Londra).