Ana Morodan

Ana Morodan, celebritate, antreprenor și contesă digitală este unul din primele personaje care și-au construit marca personală în online, transformând-o apoi în locomotiva de imagine pentru business-urile ei.
Contesa este printre foarte puținii «internet famous» care au reușit să își convertească celebritatea digitală în vedetă de televiziune.
Morodan, neinfricata și fără prejudecați și-a construit reputația de a avea un punct de vedere mereu diferit și extravagant.
Pentru publicul ei și pentru antreprenorii online, ea propune un model de inspirație atipic, dar foarte aliniat cu valorile ei de marcă personala: glamour și «too much», contrabalansate de claritate de viziune de business și de încredere într-o echipa loială și excepțională de profesioniști.

Unică în spatiul de celebritate și business autohton, Ana - școlită pentru avocatură și menită pentru modă și spectacol - privește mereu dincolo de tendințele de media socială și business și propune teme, idei, viziune de afacere în afara normelor imediate.

Conceptele de business, imagine personală și de conținut pe care le-a adus pe piață (de la primul reality-show online «de birou», The MOffice, până la prima petrecere anuală dedicată unei singure mărci personale, MAP, conceptul de «aristocrație autointitulată», spațiile socratice CERC, magazinul de lifestyle personal sau colecțiile de «desparțire stridentă»), arată un ambitus de viziune inspirațională și un curaj de admirat.

In ultimii 5 ani, Ana a fost onorată cu cele mai importante premii ale comunitații de modă, lifestyle și creatori de conținut: Digital Diva of the Year, Best Personal Style @Elle Style Awards, Best Personal Brand by Revista Unica și primul premiu pentru excelență în blogging-ul românesc @Digital Divas.