Alina Ceușan

Alina Ceușan este creator de conținut de top, antreprenor și una dintre cele mai relevante prezențe din online pe zona de fashion și beauty.

Cu o comunitate de aproape 1 milion de followers pe Instagram, peste 300 000 de fani pe Facebook, peste 130 000 de subscriberi pe YouTube, Alina Ceușan a devenit în scurt timp un reper în online-ul din România, colaborând cu branduri locale și internaționale și devenind un adevărat icon, datorită simțului stilistic deosebit, diversității contentului creat și creativității.

Pe lângă colecțiile capsulă pe care le-a lansat cu branduri din România, Alina a creat ”INFSD” împreună cu Carmen Grebenișan, un brand de costume de baie pentru personalități puternice și atipice, purtate de artiste și influenceri din România și femei din toată lumea. Anul trecut, Alina Ceușan a lansat RetroFuture, fashion brand și designer multi-market, o platformă care reunește designeri și branduri românești, dar și piese create de brandul RF, potrivite femeii îndrăznețe, sigure pe ea, fără limitări.

”Retro vibes for future babes” este statement-ul care ghidează brandul RetroFuture și este promise-ul făcut de Alina femeilor care aleg să iasă din anonimat.

Alina este unul dintre cei mai premiați și apreciați creatori de conținut, obținând ani la rând distincții din partea publicațiilor sau brandurilor: Best Fashion Blog at ELLE Style Awards, Best Fashion Blog at Elle Blogging Awards, Best Lifestyle Influencer on Social Media at ELLE Blogging Awards, People’s Choice Awards at Digital Divas, Digital Diva of the Year și multe altele.