Câștigătorul Provocării Legion 1vs1 CS:GO, organizat de Nexus Gaming, în cadrul Romanian Creative Week

Ieșeanul Sebastian Loghin a câștigat finala concursului LAN 1vs1, care s-a desfășurat în Grădinile Palas, în cadrul Romanian Creative Week

Ieșeanul Sebastian Loghin a câștigat finala concursului LAN 1vs1, care s-a desfășurat în Grădinile Palas, în cadrul Romanian Creative Week, cel mai important eveniment dedicat industriilor creative românești, desfășurat la Iași, în perioada 2-6 iunie 2021. Marea finală a gamerilor a avut loc vineri seară, 4 iunie 2021.

Tânărul a ajuns în finală după ce a concurat cu mai mulți pasionați de jocuri virtuale, care și-au măsurat forțele în qualifierele din 2 și 3 iunie 2021. Finala a fost transmisă printr-un livestream moderat de doi dintre cei mai populari creatori de conținut din sfera de gaming - JaxiTV și AlexaTV.

Nexus Gaming, cea mai mare organizație de e-sports din România, a lansat, la Iași, în cadrul RCW, concursul de Counter-Strike: Global Offensive.

Despre Romanian Creative Week:

Romanian Creative Week este organizat de Federația Patronatelor din Industriile Creative (FEPIC) – singura federație patronală reprezentativă la nivel național ce activează în sectorul Industriilor Creative din România. Înființată la Iași, în 2011, FEIPC a organizat până în prezent peste 50 de acțiuni de promovare națională și internațională a industriilor creative românești.

Echipa Romanian Creative Week
presa@2021.romaniancreativeweek.ro