RCW & TEILOR LANSEAZĂ MAREA PROVOCARE

RCW & TEILOR lansează marea provocare pentru designerii români, Competiția minților sclipitoare, la ROMANIAN CREATIVE WEEK

Romanian Creative Week (RCW), cel mai important eveniment dedicat industriilor creative românești, lansează, alături de TEILOR, Competiția minților sclipitoare. Competiția celor care, indiferent de vremuri, reușesc să reinventeze afaceri, artă, stiluri de viață. Reușesc să reinventeze o lume.

În cadrul RCW, designerii români sunt invitați să creeze conceptul a două bijuterii-etalon: Cocktail Ring și Tennis Bracelet. Modelele câștigătoare vor fi transformate în bijuterii reale, iar designerii își vor putea vedea operele incluse în celebrele colecții TEILOR, atât în România, cât și la nivel internațional. Totodată, câștigătorul va primi din partea TEILOR un procent de 1% din vânzările bijuteriilor propuse, precum și semnătura designerului pe colecție.

„Fiecare bijuterie TEILOR are rolul de a inspira, de a aduce emoții, atât celor care o poartă, cât și celor care o dăruiesc. Prin provocarea lansată în cadrul RCW, invităm designerii să fie îndrăzneți și să-și exprime viziunea asupra a două piese clasice. Încurajăm latura creativă și căutăm scânteia din ochii fiecărui designer. Colecția câștigătoare va fi pusă în scenă de TEILOR, atât în România, cât și pe plan internațional”, a declartat Anda Jurcă, International Sales Director TEILOR.

Cum se poate concura și cum se poate câștiga?

Regulamentul complet și Brief-ul TEILOR & RCW pot fi consultate pe site-ul oficial al Romanian Creative Week, www.2021.romaniancreativeweek.ro, secțiunea Call for projects/Jewellery & Design, cât și pe events.teilor.ro, unde sunt disponibile toate informațiile.

Designerii pot trimite aplicația și materialele work-in-progress la adresa de e-mail creativity@teilor.ro, până în data de 27 mai 2021. Câștigătorii vor fi anunțați în 6 iunie 2021.

Cine face selecția?

Juriul este format din specialiști renumiți ai TEILOR & RCW. Un pont pentru participanți, ca să poată convinge juriul că operele lor merită să fie transformate în opere de artă, nu doar în simple bijuterii: fiți unici și cât mai creativi!


Despre RCW

Într-o perioadă în care industriile sunt lovite puternic de pandemie, RCW își propune să facă un pas firesc, dar mai ales în siguranță, pentru dezvoltarea industriilor creative autohtone. Iașul se va transforma, între 2 și 6 iunie 2021, în nucleul creativității din România, găzduind nume sonore din domenii precum modă, arhitectură, muzică, film, publicitate, new media, design industrial.

RCW este organizat de Federația Patronatelor din Industriile Creative (FEPIC) – singura federație patronală reprezentativă la nivel național ce activează în sectorul Industriilor Creative din România. Înființată la Iași, în 2011, FEIPC a organizat până în prezent peste 50 de acțiuni de promovare națională și internațională a industriilor creative românești.

Mai multe detalii despre RCW, pe www.2021.romaniancreativeweek.ro și pe paginile de Facebook și Instagram.


Despre TEILOR

Brandul TEILOR are o prezență de peste două decenii pe piața din România, cu peste 50 de magazine brick & mortar deschise atât la nivel național, cât și internațional: Bulgaria (Sofia) și Polonia (Varșovia).

Viziunea TEILOR este unică, atât în ceea ce privește produsele, brandul, cât și locațiile concepute. În acest moment, TEILOR este sinonim cu bijuterii din aur, încrustate în pietre prețioase naturale și diamante, ce se disting prin design inovativ și finisaje excepționale.

Mai multe detalii despre TEILOR, pe www.teilor.ro.

Contact pentru mai multe detalii:
Ramona Ursu
Communications & PR Manager RCW
0731 818 555 | 2021@2021.romaniancreativeweek.ro