WORKSHOP-URI DE INDUSTRIE MUZICALA LA ROMANIAN CREATIVE WEEK

INDIERO ON TOUR este o inițiativă a Asociației Indiero a producătorilor și editorilor de muzică independenți din România, care cuprinde o serie de evenimente ce se vor desfășura în mai multe orașe ale țării. În cadrul evenimentelor vor avea loc workshop-uri de industrie muzicală destinate tinerilor artiști, producători și editori independenți de muzică.

Pe 5 iunie, la Iași, în cadrul Romanian Creative Week, va avea loc prima ediție a INDIERO ON TOUR. Doritorii sunt invitați, între 11:00 și 15:00, în Sala Voievozilor din Palatul Culturii, unde o serie de profesioniști în domeniu le vor prezenta informații despre exploatarea în online a operelor muzicale, platforme utile, studii de caz, surse de venituri în industria muzicală etc. Participarea este gratuită.

Invitați la această ediție a INDIERO ON TOUR sunt:
Anca LUPEȘ - Director Executiv Indiero (Asociația producătorilor și editorilor de muzică independenți din România), Fondator al conferinței internaționale Mastering The Music Business.
Primul absolvent român al unui Master în Music Business la Berklee College of Music (SUA), Anca Lupeș este unul dintre cei mai experimentați profesioniști din industria muzicală românească, creator de cursuri și trainer.

Bogdan MAXIM - co-fondator ROTON Music
Bogdan Maxim este cofondatorul uneia dintre cele mai longevive și de succes case de discuri din România – Roton Music. De numele Roton se leagă artiști de succes intern și internațional cum ar fi INNA, ACKCENT, MANUEL RIVA, FLY PROJECT, JEAN GAVRIL etc.

Dan MURARU – co-fondator ROTON Music
În echipa ROTON Music, Dan este expertul în export muzical, el fiind cel care va dezvălui – prin prisma colaborării cu artiști ca INNA, AKCENT, FLY PROJECT, MIHAIL etc – amănunte despre cum poți extinde cariera unui artist român în alte țări ale lumii.

Florin LUCHIAN - Lector Univ. Dr. la Facultatea de Interpretare, Compoziție și Studii Muzicale Teoretice din cadrul Universității de Arte „George Enescu” Iași.
Florin Luchian este manager artistic și coach cu peste 15 ani de experiență în consultanță și în coordonarea proiectelor artistice, lucrând frecvent cu artiști din diverse domenii. Din 2015 devine titularul disciplinei Management muzical în cadrul Universității Naționale de Arte George Enescu din Iași, încurajând tinerii muzicieni să construiască și să dezvolte cariere de succes.

Mihai LUPU - Digital Project Manager, ROTON Music Mihai Lupu este omul din echipa Roton care orchestrează campanii digitale pentru artiștii din portofoliul casei de discuri.

INDIERO ON TOUR este organizat de Asociația Indiero în parteneriat cu Roton Music și Romanian Creative Week și este sponsorizat de MERLIN.
Mai multe detalii pe www.2021.romaniancreativeweek.ro