Vladimir Sîrbu

Estetica vizuală a lui Vladimir este o imagine pură a pasiunii, a focului interior, a libertății și a dorinței de proprie exprimare.
Sursa de inspirație, „muza” după care Vladimir se ghidează, este un spirit liber, deschis la noutate, ce își ascultă vocea interioară și iși exprimă adevăratele trăiri.
Vibrează la o frecvență înaltă pentru artă, creație și haos.
Prin fiecare siluetă, Vladimir reflectă natura senzitivă, neatinsă, dar în același timp conturează zbuciumul sufletului și stilul de viață neconvențional. Culorile vibrante reprezintă pasiunea de a trăi la maxim, focul ce arde în inimile noastre, mixul dintre pericol și dragoste, dorințe și încrederea debordantă în propria persoană.
Prin transparența materialelor, pe care o întâlnim adesea în colecțiile lui Vladimir, se sugerează spiritul liber și nonconformist în reflexia căruia ne putem găsi, câte puțin, fiecare.
‘La muse’, personajul de care e inspirat Vladimir, pe care o conturează în fiecare colecție a lui, vibrează la un nivel înalt, în același timp desprinzâdu-se de „normal” și de gândirea stereotipică a societății de astăzi. Aceasta descoperă lumea prin propria modalitate, învățând din greșeli și crescând armonios în lume.
Viziunea armonică a creațiilor lui definește o explozie flamboaiantă a exprimării de sine și a sensului intuitiv al frumuseții, într-un vis fermecător.
Vladimir a absolvit în anul 2018 Universitatea Națională de Arte București, iar imediat după, a fost nominalizat la categoria „Best Young Designer” de către revista Elle România.

Creațiile lui au fost publicate în reviste precum ELLE, Harper’s BAZAAR, Cosmopolitan dar și în alte publicații. Lucrează îndeaproape cu artiști internaționali și locali, încercând să își pună amprenta în industria modei.