Tudor Halațiu

Tudor Halațiu este absolvent al Universității de Arte și Design Cluj Napoca, departamentul Modă-Design Vestimentar, nivel Licență, iar în momentul de față este student în anul I în cadrul departamentului de Fashion Design, la UnArte Bucuresti, nivel Master.

Colectia LuxLumen a reprezentat și reprezintă imaginea cu care Tudor, ca tânăr designer la început de drum, este asociat. În cadrul Galei UAD 2019 „LuxLumen” a cunoscut un adevărat succes, fiind premiată cu majoritatea premiilor pregătite pentru Gala UAD (MoleculeF, Henkel, Premiul Vestige etc.). În momentul de față este bursier Molecule F, cu o colecție derivată din „LuxLumen”, care a avut lansarea în urmă cu puțin timp și care se găsește în concept-store. Aceasta se numeste „LuxLumen Capsule”, iar la activ, a realizat 2 colecții pe parcursul anilor de studiu, care au reprezentat proiecte personale și care au fost folosite în diferite proiecte pentru styling-uri.

După evenimentul Gala UAD, „LuxLumen” a apărut în multe editoriale din revistele de modă din România, începând cu Cosmopolitan, unde piesele au fost incluse în styling-uri realizate de Amir Dobos, ȘapteSeri Trends unde piesele colecției au fost incluse într-un editorial cu Feli (inclusiv pe coperta revistei) cu un styling realizat de Laura Gherman. „Lux Lumen” a apărut și în Fashion Premium Magazine, inclusă în styling-uri realizate de Cristina Anty, AList Magazine cu styling realizat de Rovena Andrei și în campania Hardot, unde stilist a fost Ovidiu Buta. Item-uri din colecție au apărut și în cadrul emisiuni „Bravo, ai stil! Celebrities” și într-un editorial online realizat pentru revista Kaltblut Magazine.