CHIC UTILITY - A Collaborative Enterprise

O întreprindere colectivă de creativi și meșteșugari din diferite zone, care au aceeași filozofie transpusă în orice obiect creat de ei și destinat vânzării: combinația sine qua non între idee, formă, funcționalitate și calitate.
Ca designer, este destul de greu să fii absolut genial de două ori pe an. Cu industria fast fashion & spiritul de consum la putere, acum ni se cere să fim geniali de mai mult de 15 ori pe an. Dar superficialitatea și viteza nu afectează doar industria modei, ci toate industriile creative.
Pentru că viețile noastre înseamă C U
Frumusețea adevarată e armonia între utilitate și formă.
Noi, cei din spatele | C U |, ne dorim să construim obiecte frumoase, funcționale, în acord cu oamenii și viețile lor. Da, știm că e un vis aproape naiv, total opusul direcției pe care merg mai marii din industriile noastre, dar credem în el, credem că v-ați saturat de forme fără fond. Vrem ca obiectele noastre să aiba conținut; un conținut în legătură cu viețile contemporane ale oamenilor. În spatele fiecărui obiect creat, făcut de noi, stau valori umane reale și nu vrem să uităm niciodată asta. Pentru fiecare idee, formă, concept, ne întrebăm: „De ce?” Vrem să știm cui și cum folosește. Și abia apoi decidem să-l și producem. Scopul nostru suprem este să creăm bucăți de fericire terestră, o lume, o viață, un loc - guvernate de bucuria și dorința descoperirii fiecărei clipe și voința de a o umple cu folmos (folos și frumos).
Cum vom face asta? Împreună, unul C U altul.
Ne unim puterile. E contraproductiv și nerealist să credem că toți creativii, toți aspiranții vor fi recunoscuți de lume și vor avea succes. În căutarea excepționalului, cine mai rămâne să creeze lucruri frumoase, tangibile, utile pentru fiecare zi din viața noastră? Cine ne va oferi bucurii mici de zi cu zi, fără prea multe sacrificii și fără pretenția de artă cu majuscule?
Cu cine ne vom bucura de frumos? C U noi.
De ce?
Pentru că împreună, unul C U altul, suntem mai mult și mai bine.
Pentru că împreună, unul C U altul, găsim soluții mai istețe ca să avem succes în intreprinderea noastră.
Pentru că împreună, unul C U altul, împărțim o parte dintre cheltuieli, astfel încât prețurile finale pentru client să fie mai mici și investițiile noastre și lichiditățile să fie controlabile și fezabile. C U alianțele potrivite putem face diferența între un succes și un eșec.
Pentru că viețile noastre înseamă C U, o combinație, o selecție de lucruri care ne fac viața mai frumoasă, ne bucură și ne sunt utile. Pentru că selecția noastră de obiecte, povestea pe care încercăm să o conturăm punându-le împreună, poate rezona C U voi, vi se poate potrivi și vă poate salva de timpul căutărilor, care va rămâne ca să fiți unul C U altul.
Pentru că împreună, unul C U altul, e mult mai distractiv.
LONG STORY SHORT The main aim: Să livrăm lucruri frumoase și utile pentru utilizarea lor cotidiană. | chic utility | The secondary aim: Să educăm consumatorii în privința obiectelor frumoase, utile și de calitate.