Romanian Creative Week 2021: Apel către voluntari

Romanian Creative Week (RCW), cel mai important eveniment dedicat industriilor creative românești, va avea loc la Iași în perioada 2-6 iunie 2021

Salut!

Romanian Creative Week (RCW), cel mai important eveniment dedicat industriilor creative românești, va avea loc la Iași în perioada 2-6 iunie 2021. La începutul verii, Iașul se va transforma în nucleul creativității din România, găzduind nume sonore din domenii precum modă, arhitectură, muzică, film, publicitate, new media, design industrial.

Dacă vrei să ni te alături, pentru o săptămână, în organizarea Romanian Creative Week, primul mare eveniment cu public de la Iași din acest an, te așteptăm cu drag în echipa de tineri voluntari a RCW. Pentru asta, aruncă un ochi pe site-ul evenimentului, www.2021.romaniancreativeweek.ro, și completează formularul de mai jos până în data de 20 mai 2021, ora 20:00.

RCW este organizat de Federația Patronatelor din Industriile Creative (FEPIC), iar coordonarea voluntarilor este asigurată de Federația Organizațiilor Neguvernamentale de Tineret din Iași (FONTIS).

Hai în echipa #RCW21!