Acreditare De Presă RCW 2021

Romanian Creative Week: Iași, 2-6 Iunie 2021 Acreditare de presă

Vă invităm să vă acreditați la Romanian Creative Week (RCW), cel mai important eveniment dedicat industriilor creative românești, care se va desfășura la Iași în perioada 2-6 iunie 2021. Acreditarea vă va facilita accesul la toate evenimentele din cadrul festivalului, între care Romanian Fashion Week, Musicalling, Moldova Film Festival, House of influencers, Expo (in)between. Programul RCW, aici: 2021.romaniancreativeweek.ro/rcw-experience/

Acreditările vor fi oferite în baza informațiilor completate în formularul de mai jos, până în data de 25 mai 2021, și nu vor putea fi obținute la fața locului. Accesul presei la eveniment se va face exclusiv în baza acreditării, care va fi nominală și netransmisibilă.

Pentru a respecta regulile impuse de autorități pentru combaterea pandemiei, este nevoie ca jurnaliștii acreditați la RCW să respecte una din condițiile de mai jos:

* Să facă dovada vaccinării anti-Covid 19, prezentând adeverința de vaccinare în momentul accesului la eveniment;
* Să prezinte un test RT PCR, cu rezultat negativ, făcut cu cel mult 72 de ore înainte de eveniment;
* Să prezinte o adeverință din care să rezulte că se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 90-a zi, ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactați la telefon 0731.818.555 sau să ne scrieți pe adresa de e-mail presa@2021.romaniancreativeweek.ro.

Mulțumim și vă așteptăm la RCW!