Câștigătorul Concursului TEILOR & Romanian Creative Week

Câștigătorul concursului lansat de TEILOR & Romanian Creative Week (RCW) pentru designerii români a fost desemnat duminică, 6 iunie 2021, în timpul ultimului show de modă din cadrul Romanian Fashion Week, organizat la Iași. Designerii au fost invitați să creeze conceptul a două bijuterii-etalon: Cocktail Ring și Tennis Bracelet.

Juriul, format din specialiști renumiți ai TEILOR & RCW, l-a desemnat câștigător pe Tiberiu Dascălu.

Premiul constă în transformarea în bijuterii reale a modelelor bijuteriilor semnate de câștigător și includerea lor în celebrele colecții TEILOR. Totodată, câștigătorul va primi din partea TEILOR un procent de 1% din vânzările bijuteriilor propuse, precum și semnătura designerului pe colecție.

Romanian Creative Week, organizat de Federația Patronatelor din Industriile Creative (FEPIC) – singura federație patronală reprezentativă la nivel național ce activează în sectorul Industriilor Creative din România, s-a desfășurat la Iași în perioada 2-6 iunie 2021. Înființată la Iași, în 2011, FEIPC a organizat, până în present, peste 50 de acțiuni de promovare națională și internațională a industriilor creative românești.

Mai multe detalii despre RCW, pe www.2021.romaniancreativeweek.ro.